Cloudflare versnelt EUnet aanzienlijk bij het laden van je website, zorgt voor de (beveiligde) HTTPS-verbinding zonder dat EUnet een SSL-certificaat hoeft aan te schaffen en houdt hackers en spammers weg bij onze servers en website’s. Klinkt goed toch? Dat dacht ik ook. Vanaf nu gaat al het DNS verkeer van EUnet Cloudflare gebruiken.

Hoe werkt het?

Cloudflare opereert niet op onze server maar zit tussen de bezoeker en EUnet website’s in. Wanneer een bezoeker naar een website gaat, verwijst normaliter je DNS-server de bezoeker naar een EUnet webserver. Een DNS-server is als het ware een doorschakel station dat domeinnamen en servers aan elkaar koppelt. Wanneer je Cloudflare wilt gebruiken, vervang je de DNS-server door die van Cloudflare. Cloudflare stuurt uiteraard de bezoeker naar onze webserver, maar niet voordat het zijn “magic” kan uitvoeren.

  • Het maakt website's supersnel
  • Het heeft gratis CDN locaties
  • Gratis HTTPS
  • Extra veiligheid

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.